|
Zarządzanie nieruchomościami - tematy pracy magisterskiej |
| Autor |
Wiadomość |
karola_01
|
Wysłany: 2009-01-11, 19:51 Zarządzanie nieruchomościami - tematy pracy magisterskiej
|

|
|
| Witam, mam ogromny problem z wyborem tematu pracy magisterskiej, miałam już pare pomysłow,ale np. z wyceny nieruchomości promotor nie będzie umiał mi pomóc, myślałam nad tematem "preferencje nabywców nieruchomości", ale boję się, że spotkam się z niechęcią wypełniania ankiet, zaczęłam więc myślec o temacie z zakresu zarządzania nieruchomościami, jednak nie wiem jak go sprezyzowac, czy mógłby mi ktoś podac jakieś przykładowe tematy z tego zakresu? Będę wielce wdzięczna :). |
|
|
|
 |
Zobacz Jak krok po kroku napisać i z łatwością obronić pracę magisterską

|
|
|
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
karola_01
|
Wysłany: 2009-01-11, 20:54
|

|
|
| Dziękuję za odpowiedź, może nie będę jeszcze rezygnowac, ale nie wiem też co z częścią teoretyczną w temacie "preferencje nabywców", a jakie mogą byc przykładowe tematy z zakresu zarządzania nieruchomościami? |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
karola_01
|
Wysłany: 2009-01-12, 22:05
|

|
|
| Mam jeszcze pytanie odnośnie tematu "preferencje nabywców nieruchomości" to ciekawy temat badawczy,ale co można by było umieścic w częsci teoretycznej? jakies raporty badan preferencji?ciężko mi wymyślec jakies pozycje ksiażkowe. |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
Tweety