|
Projekt biznes planu |
| Autor |
Wiadomość |
Malf
Student
|
Wysłany: 2008-05-05, 20:19 Projekt biznes planu
|

|
|
Witam
Potrzebuje projektu biznes planu, wszystko jedno o jakiej tematyce, samym biznes planem też nie pogardzę Muszę zrobić projekt, a potem biznes plan, a kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrać Pomoże ktoś? Tylko mi proszę nie piszcie, że na abc ekonomii sa gotowe, super, że są, ale niestety moim wykładowcom już wpadły w ręce, więc musze coś sama wymodzić.. |
|
|
|
 |
Poradnik Jak krok po kroku napisać i obronić pracę magisterską

|
|
|
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
Malf
Student
|
Wysłany: 2008-05-06, 14:42
|

|
|
Hmm.. żebym ja wiedziała co Pan Przemądrzały, znaczy mój wykładowca rozumiał pod pojęciem "projekt biznes planu".. Oczywiście nie raczył nas oświecić Dlatego m.in. pytam, może ktoś wie A tematyka? Salon fryzjerski/kosmetyczny/fintess club.. coś z takich rzeczy
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
Malf
Student
|
Wysłany: 2008-05-06, 15:55
|

|
|
Ehę, dzięki, ale nie będę płacić za coś co moge mieć za darmo Poszperam jeszcze ;-)Może Panu Przemądrzałemu chodziło po prostu o biznes plan w wersji roboczej? |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
Malf
Student
|
Wysłany: 2008-05-06, 16:32
|

|
|
Ehh.. mi chodziło o to, że nie będę płacić za wzór biznes planu, który mogę (?) pewnie znaleźć gdzieś w necie, dla studenta 11 zł na smsa to wbrew pozorom dużo jednak... Więc mi sie prosze nie dąsać o szczegóły
P.S. Tak w ogóle to nie jestem facetem, pisz do mnie prosze w wersji żeńskiej |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
Wysłany: 2008-05-06, 16:41
|

|
|
| Cytat: | | Tak w ogóle to nie jestem facetem, pisz do mnie prosze w wersji żeńskiej |
Pisałem "Cię", "Ciebie" - to wersja ogólnie pasująca wszędzie
| Cytat: | | pewnie znaleźć gdzieś w necie, dla studenta 11 zł na smsa to wbrew pozorom dużo jednak... |
Nikt się nie dąsa :) Kwestia tylko oszczędności czasu. Ponieważ przed dodaniem tych biznes planów musimy jest sprawdzić i opisać.
Co do ceny za SMS... z tym już nic nie możemy zrobić. Było głosowanie w serwisie i klienci orzekli, że wolą SMS bo jest to transakcja błyskawiczna, a oni nieraz szukają czegoś na ostatnią chwilę. My z tych 9 zł (byłoby z 10.98, ale 1.98 zł od razu zabiera państwo w ramach VATu) dostajemy 3.5 zł minus podatek.
Nic z tym nie możemy zrobić. Dopóki operatorzy GSM nie będą zabierali większości kwoty SMS to nie będzie ona niższa. |
_________________ Polecam:
Wykłady i referaty dla studentów ekonomii
Jak inwestować w nieruchomości bez pieniędzy?
Poradnik - Jak napisać i obronić pracę magisterską?
Jak założyć firmę
Biznes plan |
|
|
|
 |
Malf
Student
|
Wysłany: 2008-05-06, 16:53
|

|
|
| Piotr napisał/a: | O to musiałbyś zapytać jego |
A jednak...
Mój Boże.. jak zdzierają I weź tu się człowieku czegoś naucz, skoro za wszystko płacić trzeba.. Gdyby nie tym podobne fora, to wszyscy studenci by dawno zgineli.. |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
Mateusz
|
Wysłany: 2008-08-19, 16:12
|

|
|
Witam
Potrzebuje projektu biznes planu, wszystko jedno o jakiej tematyce, samym biznes planem też nie pogardzę Muszę zrobić projekt, a potem biznes plan, a kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrać Pomoże ktoś? Tylko mi proszę nie piszcie, że na abc ekonomii sa gotowe, super, że są, ale niestety moim wykładowcom już wpadły w ręce, więc musze coś sama wymodzić.. |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
lukaszw
|
Wysłany: 2008-10-07, 22:31
|

|
|
| Ja mam na przykład i n ćwiczeniach z marketingu i na podstawach zarządzania do zaliczenia biznesplan, także nie wiem jak się z tym wszystkim wyrobię. Tak apropo jestem na AE Poznań. |
_________________ Świetna strona dla studentów |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |