Wysłany: 2008-12-11, 23:50 Polityka gospodarcza i strategia przedsiębiorstw
witam. studiuje ekonomię o specjalizacji polityka gospodarcza i strategia przedsiębiorstw. Powinnam już wybrać jakiś temat na pracę mgr i mój promotor zaproponował pociągnięcie pracy licencjackiej, którą kiedyś pisałam. Jej temat to : "Współczesny obraz teatru w mediach na przykładzie teatru X". Czy ma ktoś pomysł na to jak, połączyć ekonomię z moją specjalizacją z takim licencjatem?? czekam na propozycje. Pozdrawiam. :D
Zobacz Jak krok po kroku napisać i z łatwością obronić pracę magisterską
Może coś związanego ze strategią promocji teatru w mediach?
widzę że to jest jeszcze trudniejsze niż myślałam :(:(...najbardziej mi zależy na tym, żeby ten temat był bliski mojej specjalizacji, którą mam na ekonomii (polityka gospodarcza i strategia przedsiębiorstw). i czy można w tym przypadku użyć teatru jako takiego przedsiębiorstwa?? jak to złożyć w całość??? jaki może być do tego temat ?? i czy w ogóle wchodzi w grę??a jeśli połączenie tych dwóch dziedzin jest za trudne to proszę o jakieś propozycje innych rozwiązań:):)..pozdrawiam
Jeżeli masz dostęp do informacji z jakiegoś teatru to możesz śmiało pisać o jakiejś strategii działania (krótko, długoterminowej) czy też strategii promocji.
Jeżeli masz dostęp do informacji z jakiegoś teatru to możesz śmiało pisać o jakiejś strategii działania (krótko, długoterminowej) czy też strategii promocji.
ok...dzięki bardzo...tak to jest praca na konkretnym teatrze :D:D z którym mam stały kontakt i dostęp do dokumentacji. No i sztuka i kultura jest moja mocniejsza dziedziną niż ekonomia :D:D