sara08
|
Wysłany: 2010-02-16, 17:19 Lokalizacja nieruchomości
|

|
|
Witam, zamierzam pisać pracę licencjacką na temat: Lokalizacja różnych rodzajów nieruchomości na przykładzie inwestycji zrealizowanych w Krakowie.
W pracy chcę napisać czym jest lokalizacja dla różnych rodzajów nieruchomości, jakie są jej czynniki i korzyści w zależności od rodzaju nieruchomości i ogólnie jakie znaczenie ma jej wybór przy realizacji inwestycji. I teraz zastanawiam się, po pierwsze, czy ten temat w ogóle jest ciekawy dla potencjalnego czytelnika, czy tytuł jest adekwatny do tego, o czym zamierzam pisać i proszę o pomoc w stworzeniu planu do takiej pracy (składającego się z 3 rozdziałów teoretycznych i 3 praktycznych), bo nie mam pojęcia, jak z takiej wąskiej tematyki stworzyć tyle rozdziałów...
Część praktyczną zamierzam napisać na podstawie badań ankietowych inwestorów budujących różne rodzaje nieruchomości, decydujących o wyborze lokalizaji, tylko nie wiem też za bardzo, jakie pytania można do nich skierować... z pewnością nie moga to być pytania o finanse, bo takie inf. są raczej nie do uzyskania...
Z góry dziekuję za rady i wszelką pomoc :) |
|