|
Kredyt hipoteczny - teza pracy magisterskiej |
| Autor |
Wiadomość |
LALUNA
|
Wysłany: 2010-06-09, 20:26 Kredyt hipoteczny - teza pracy magisterskiej
|

|
|
witam wszystkich. wiem ze jest tu na forum duzo watków zwiazanych z praca pod tematem mniedzy innymi "kredyt hipotczny jako zrodlo finansowania inwestycji nieruchomości" ale ja mam inny problem... mam napisane juz spis treści ale musze pilnie do tego napisac jeszcze cel pracy, hipteze itd. no i nie wiem jak sie do tego zabrac... moze mialby ktos gotowa pracę na taki temat?? bylabym bardzo wdzięczna poniewaz poszukuje przykladów albo chociaż jakiegos wzoru na którym mogłabym się opszec w pisaniu mojej pracy... oczywiście nie chce robic zadnych plagiatów ani nic w tym rodzaju.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Zobacz Jak krok po kroku napisać i z łatwością obronić pracę magisterską

|
|
|
ja654
|
Wysłany: 2010-06-14, 09:10
|

|
|
LALUNA,
Tez pracy do takiego tematu może być wiele. Napisz mi proszę plan pracy (sudoku5@gazeta.pl), a ja Ci do niej dostosuję tezę. Wymyślanie tezy pracy bez znajomości planu pracy może go zmienić (a zapewne masz plan już zatwierdzony). Pracuję w banku i Ci chętnie coś doradzę :)
Pozdrawiam,
ja654 |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
aniab7
|
Wysłany: 2010-08-14, 14:02
|

|
|
witam,mam problem z tezą pracy magisterskiej, temat: kredyt hipoteczny jako głowne źródlo finansowania nieruchomości w Polsce na przykladzie banku X.
Plan:
1.charakterystyka kredytu hipotecznego-definicje,hipoteka, rynek kredytów w polsce
2.kredyt hipoteczny na przykladzie banku x dla osob fizycznych- oferta, koszty
3.ocena zdolności kredytowej u osob ubiegających sie o kredyt- metody
4. proces udzielenia kredytu na przykladzie banku X- od wniosku do uruchomienia
Czy możecie mi cos podpowiedziec,bo kompletnie nie wiem na czym się skupić ,zeby cos udowodnić w tej pracy, a promotor za bardzo mi nie chce podpowiedziec
Dzięki |
_________________ ania |
|
|
|
 |
Kleo108
|
Wysłany: 2010-08-20, 11:23
|

|
|
Tezę o ile się nie mylę masz w temacie pracy. Musisz udowodnić, że tego rodzaju kredyty są głównym źródłem finansowania nieruchomości w Polsce.
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
Tweety

Dołaczył: Jestem tu od zawsze
|