|
Kredyt hipoteczny jako źródło finansowania inwestycji |
| Autor |
Wiadomość |
darek87
Student
|
Wysłany: 2010-04-14, 18:15
|

|
|
Witam ponownie
"Klientów banków" zamieniłem na "kredytobiorców" ale nie piszę w tej sprawie...
Wyniki ankiety jakoś powoli idą do przodu...
Postanowiłem, że w czasie do póki uzyskam satysfakcjonującą mnie ilość przebadanych, napiszę wstęp, zakończenie, bibliografie oraz spis treści. Niby niewiele ale zawsze coś
Wstęp napisałem, bibliografie zostawię na później. Teraz chciałbym się zająć zakończeniem i spisem treści. Co do spisu treści - Piotrze wiem, że kiedyś przeslałes mi taki wzór na maila ale gdzieś sie zagudził więc czy mógłbyś przesłać jeszcze raz?
Co do zakończenia to też przydałby się jakiś wzór, może być kompletnie inna tematyka. Chodzi o to co tam zawżeć żeby promotarka zaakceptowała i mialo to sens...
Za wszelką pomoc dziękuję |
|
|
|
 |
Zobacz Jak krok po kroku napisać i z łatwością obronić pracę magisterską

|
|
|
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
darek87
Student
|
Wysłany: 2010-04-15, 14:57
|

|
|
Piotrze wysłałeś mi jak powinien wyglądać spis treści z jakiejś przykładowej pracy.
I jakby sie dało to jakies zakończenie. nie wiem co mam w nim napisac... |
|
|
|
 |
darek87
Student
|
Wysłany: 2010-04-15, 17:03
|

|
|
| .... wiem, że w zakończeniu pisze się podsumowanie pracy, wnioski itp ale nie wiem, kompletnie nie wiem co konkretnie napisać:/ czy odnieść sie tylko do 1, 2, 3 rozdziału czy do każdego po kilka zdań. jakby ktoś pomogł ułożyć jakieś przykładowe zdanie to byłbym wdzięczny.... może później poszłoby łatwiej... |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
darek87
Student
|
Wysłany: 2010-04-17, 21:34
|

|
|
kolejne pytanie tyczy się bibliografii - jak ją pisać? alfabetycznie układać po tytułach ?
Strony internetowe osobno ale czy też alfabetycznie? ustawy też osobno ? |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
darek87
Student
|
Wysłany: 2010-04-20, 21:38
|

|
|
co masz na myśli mówiąc mało szczegółowy ?
promotorka zaakceptowala plan 2 i 3 rozdziału więc 3 podpunkty chyba sa wporządku ;) |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
darek87
Student
|
Wysłany: 2010-05-02, 20:05
|

|
|
mam kolejne pytania:
1) w 3 rozdziale scharakteryzowałem wniosek o kredyt i umowę kredytową w ING Banku Śląskim. Czy dopisać te pozycje do bibliografii? jeśli tak to do którego punktu? mam 3: pozycje zwarte(książki); akty prawne, uchwały i zarządzenia; strony internetowe(domyślam się że nie tutaj:))
2) wniosek i umowę promotorka kazała mi dołączyć do pracy jako załączniki. Tylko w jaki sposób? dopisać do pracy i zbindować jako całość czy oddzielnie?
Pozdrawiam
P.S. Proszę o odpowiedź również na pytanie z poprzedniego postu odnośnie spisu rysunków i tabel. |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
Wysłany: 2010-05-03, 00:05
|

|
|
Darku schodzisz z tematu. Masz braki co do podstaw pisania pracy, a od tego są poradniki.
| Cytat: | | 1) w 3 rozdziale scharakteryzowałem wniosek o kredyt i umowę kredytową w ING Banku Śląskim. Czy dopisać te pozycje do bibliografii? jeśli tak to do którego punktu? mam 3: pozycje zwarte(książki); akty prawne, uchwały i zarządzenia; strony internetowe(domyślam się że nie tutaj:)) |
Ja dałbym to w podpunkt "Inne" lub "Inne źródła".
| Cytat: | | 2) wniosek i umowę promotorka kazała mi dołączyć do pracy jako załączniki. Tylko w jaki sposób? dopisać do pracy i zbindować jako całość czy oddzielnie? |
Standardowo "Załączniki" to element pracy i daje się je na końcu pracy. Wymieniamy też podpunkt "Załączniki" w spisie treści. Oczywiście bindujemy razem z pracą, a nie jako wkładkę |
_________________ Polecam:
Wykłady i referaty dla studentów ekonomii
Jak inwestować w nieruchomości bez pieniędzy?
Poradnik - Jak krok po kroku napisać, przepisać i obronić pracę magisterską?
Biznes plan |
|
|
|
 |
darek87
Student
|
Wysłany: 2010-05-03, 09:24
|

|
|
ok, dzięki. odpowiedziałem mi na dwa pytania:) pozostaje jeszcze pytanie czy dobrze napisałem spis treści, rys i tabel?
Widzę, że mój poprzedni post został usunięty(ie wiem dlaczego" ??
Czy spis treści, rysunków i tabel jej poprawnie napisany?
http://w568.wrzuta.pl/obr...p4v/clipboard02 |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |