|
International Business Studies |
| Autor |
Wiadomość |
plhiro
|
Wysłany: 2008-02-18, 12:34 International Business Studies
|

|
|
| Witam forumowiczow. Studiuje uzupelniajace magisterskie International Business Studies. Licencjata skonczylem na kierunku nie-ekonomicznym. Mam problem z promotorka, strasznie stara sie aby nie pomagac w ustaleniu tematu pracy. Cale studia i praca sa po angielsku, na szczescie nie sa one bardzo wnikliwe, dlatego tez temat pracy wcale nie musi byc specjalnie wyszukany. Chcialem pisac o UE, na tym sie w miare znam, ale kilka razy odrzucila moje propozycje. Moze macie jakies ciekawe propozycje na temacik, nie koniecznie wymagajacy. |
|
|
|
 |
Poradnik Jak krok po kroku napisać i obronić pracę magisterską

|
|
|
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
plhiro
|
Wysłany: 2008-02-18, 19:56
|

|
|
| No pewnie, tylko UE to dla mnie bardzo znajomy temat. Podobaja mi sie leasingi, myslalem tez cos o franczyznach, to w sumie bardziej interesujace. No i jeszcze cos o global company, cos w rodzaju "od zera do milionera"... |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
plhiro
|
Wysłany: 2008-02-18, 20:15
|

|
|
| No to w sumie mnie przekonales, a co do literatury to, stety lub tez nie, polskiej musze uzyc jak najmniej... moze znajde cos fajnego w jakiejs ksiegarni, reszte niestety z zagramanicy trzeba zamowic :/ Jutro pojde do tej promotorki i jej zaproponuje "cos z franczyznie", pewnie znow mnie odesle, ale zarobie troche czasu na sformulowanie tematu. |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
plhiro
|
Wysłany: 2008-02-19, 18:30
|

|
|
| No i w koncu po dlugiej i buzliwej debacie z promotorka stanelo na fenomenie ekonomicznym Norwegii :) |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
|
|
|
 |
Tweety