Wysłany: 2009-01-10, 17:58 Finansowanie przedsiębiorstw - praca magisterska
witam, poszukuję pomysłu dotyczącego tematu pracy magisterskiej związanego z formami finansowania przedsiębiorstw. Zastanawiam się nad tematem - Nowoczesne formy finansowania MSP, ale nie bardzo wiem co w ramach takiego tematu powinnam zawrzeć :( nie wiem też czy nie lepiej byłoby skupić się nad jedną formą takiego finansowania... byłabym wdzięczna za pomoc
Poradnik Jak krok po kroku napisać i obronić pracę magisterską
Zdecydowanie skupiłbym się nad jedną formą finansowania. Łatwiej będzie Ci gromadzić materiały, a i trzeci rozdział łatwiej pisze się w oparciu o działalność jakiejś firmy niż w oparciu o dane ogólnorynkowe.
Sam pisałem pracę na temat franchisingu. Mimo, że ciężko wtedy było zdobyć jakieś ciekawe materiały to bez wahania wybrałbym ponownie ten sam temat.
dziękuję za odpowiedź Skorzystałam z rady i zajmę sie jedną forma finansowania- faktoringiem. Po długiej przerwie muszę zająć się sporządzeniem planu pracy i ponownie pojawiłam sie na forum.Nie za bardzo wiem o czym pisać w części praktycznej. Wcześniej nie przypuszczałam, że samo myślenie o pracy magisterskiej, nie wspominając o jej pisaniu, będzie mnie tak męczyło
Jak coś zdziałasz to pozostaw tu ślad po sobie. Jakieś rady co do przygotowania spisu treści, bibliografia... Z pewnością komuś się to przyda i będzie Ci wdzięczny