Wysłany: 2009-10-20, 16:11 Ekonomia, administracja publiczna - praca magisterska
witam wszystkich
mam do napisania prace magisterska z dziedzin ekonomii i administracji publicznej. Bardzo intesywnie mysle o zarzadzaniu lub finansowaniu infrastruktury sportowej w gminie X ze srodkow wlasnych gminy, poniewaz pokrywa sie to po czesci z moimi zainteresowaniami:) jednak nie mam zielonego pojecia jaki cel moge sobie postawic w tej pracy, jaka metodologie moge uzyc :/ przy finansowaniu nie chce tez sie pakowac we wszystkie mozliwe zrodla bo na 100% mialbym problemy z finansowaniem ze srodkow prywatnych, kompletnie tez nie znam sie na pozyskiwaniu srodkow z UE,dlatego skupiam sie na srodkach wlasnych gminy. Bardzo proszę o pomoc,Wasze opinie i propozycje co to tematu i planu
pozdrawiam
Zobacz Jak krok po kroku napisać i z łatwością obronić pracę magisterską
Wydaje mi się, że warto poruszyć w tej kwestii wszystkie źródła, z których gmina finansuje infrastrukturę sportową.
Po pierwsze da Ci to większe pole manewru przy kompletowaniu materiałów do pracy, a fakt, że nie znasz się na dotacjach UE nic nie zmiania.
Nikt Ci nie każe składać wniosku lub opisywać procesu przyznania dotacji. Będziesz miał po prostu o jedno zestawienie więcej, a to przyda się w części praktycznej, gdzie możesz skupić się np. na dynamice zmian źródeł finansowania w konkretnych latach.
racja ze da mi to duze pole manewru ale moj promotor wymaga max 90stron a gdybym zaczal opisywac wszytskie zrodla z przykladami i analizowal je (na co kladzie wyjatkowy nacisk) moze bym skonczyl w 150str :/