|
Darmowe rozmowy Voip z Voipdiscount - Betamax |
| Autor |
Wiadomość |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
Wysłany: 2006-11-26, 14:10 Darmowe rozmowy Voip z Voipdiscount - Betamax
|

|
|
Witajcie,
Masz za granicą rodzinę, znajomych, kogokolwiek z kim chcesz porozmawiać? Za darmo?
Weź udział w naszym konkursie.
Oto list krajów, z którymi można będzie porozmawiać za darmow dzięki Voip z Voipdiscount:
Andora
Argentyna
Australia
Austria
Belgia
Kanada
Chile
Czechy
Dania
Estonia
Finlandia
Francja
Niemcy
Hong Kong
Węgry
Islandia
Irlandia
Włochy
Japonia
Księstwo Liechtenstein
Luxemburg
Malezja
Monaco
Holandia
Nowa Zelandia
Norwegia
Portugalia
Puerto Rico (+kom.)
Rosja
Singapur (+kom.)
Korea Południowa
Hiszpania
Szwecja
Anglia
Stany Zjednoczone (+kom.)
Darmowe rozmowy będą realizowane na telefony stacjonarne. Przy państwach, gdzie widnieje przypis (+kom.) dzwonimy również na komórki, za darmo. |
| |
|
|
|
 |
Poradnik Jak krok po kroku napisać i obronić pracę magisterską

|
|
|
Piotr
Student Stróż serwisu

|
Wysłany: 2006-11-26, 14:19
|

|
|
Jak zgłosić się do konkursu?
- Prześlij mi tutaj na forum wiadomość prywatną (PW), aby to zrobisz musisz tylko zarejestrować się na forum.
W zależności od ilości zgłoszeń wybierzemy 10tą lub 100tną osobę, która wyśle wiadomość PW. Skontaktujemy się z nią dziś (w niedzielę) po godzinie 18.00, a rozmowę połączymy wedle uznania: o 19.00 lub 20.00
Co wpisać w PW?
- Swój numer telefonu stacjonarnego + telefon (łącznie z kierunkowym) i kraj osoby, do której chce się zadzwonić. Oczywiście osoba musi pochodzić z listy krajów wymienionych powyżej, a jej telefon również musi być stacjonarny. Na komórki łączymy tylko w krajach z przypisame (+kom.)
- Należy podać również swój adres email
- Osoby, które rzadko odbierają pocztę email mogą również przesłać swój numer telefonu komórkowego. Wtedy o wygranej powiadomimy SMSem.
Rozmowa może trwać nawet 60 minut. Będzie nawiązana w technologii VoIP, jednak bez użycia internetu czy komunikatorów internetowych. Połączymy po prostu podane nam 2 numery telefonów. Szczegóły prześlemy na email. |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
Wysłany: 2006-11-26, 14:31
|

|
|
| Na zgłoszenia czekamy dziś (niedziela, 26 listopada 2006) do godziny 17.30 |
|
|
|
 |
Piotr
Student Stróż serwisu

|
Wysłany: 2006-11-26, 17:57
|

|
|
I koniec przyjmowania zgłoszeń |
|
|
|
 |
Dominika
Student
|
Wysłany: 2007-04-21, 21:50
|

|
|
Ja korzystam z tego dzwonienia jak dla mnie rewelka. Za free do Polski, USA, Wielkiej Brytanii i kilkunastu innych. A ostatnio nawet dają smsy do Polski po 1 cencie.
Jestem na tak |
|
|
|
 |
Zbyszek
|
Wysłany: 2007-07-29, 16:15
|

|
|
Ja również z tego dzownię i bardzo jestem zadowolony. Wychodzi mi średnio 50 zł na 3 miesiące, a tygodniowo mam 300 minut za darmo do Polski, Anglii, Irlandii, USA.. i klikunstu innych. Amonament czyli te 50 zł na 3 miesiące też są na wygadanie, więc sam abo wynosi 0 zł.
Bieżące info o Betamax można znaleźć na stronie Voipdiscount Są na bieżąco i informują o ciekawych zmianach. |
_________________ Gotowy biznes plan, analiza finansowa, plan marketingowy... |
|
|
|
 |
Tweety

Dołaczył: Jestem tu od zawsze
|
|
|
|