Wysłany: 2008-01-09, 19:48 Analiza i ewidencja kosztów na przykładzie...
Witam. Studiuję na ae i mam problem z częścią praktyczną mojej pracy magisterskiej. Poszukuję danych firmy, jej charakterystyki, analizy kosztów uzyskania przychodów oraz analizy kosztów w układzie rodzajowym w poszczególnych latach a także strukturę kosztów rodzajowych dla danych lat. Może znacie jakieś namiary gdzie mogłabym uzyskać takie lub podobne dane. Proszę o pomoc!
Zobacz Jak krok po kroku napisać i z łatwością obronić pracę magisterską
Z takimi danymi będzie ciężko. Firmy raczej nie udostępniają swoich analiz. Skoro to część praktyczna to promotor liczy, że wykonasz ją sama
Jedyne co mi przychodzi do głowy to zapoznać się z jakąś inną pracą magisterską. Sprawdzić jak w niej wykonano analizę i na tej podstawie dokonać analizy własnej firmy, na przykładzie której piszesz pracę.
Witam .Od 2008 roku juz trochę czasu minęło.może jakieś wskazówki odnośnie tego tematu dla przyszłej pani magister byś udzieliła.
narazie jestem na etapie pisania planu.
Więc jak się domyślasz "czarna dziura"